Krassen in de muur

| 2 reacties

Wat een rare titel is dit Jack, ja dat vond ik eigenlijk ook…

Denkend aan het te veel aan werk (love it) en wat ik allemaal nog moet doen, met de verf resten die nog op mijn nagels zitten stond ik een kopje thee te pakken.. Je kan dan wel een blog willen schrijven, maar als die eigenlijk over van alles en niets gaat bedenk dan maar eens een titel die alles zegt.. Krassen op de muur dus, krassen op de muren van een kamer waar de deur meestal dicht is, krassen op de muur waarbij je de tranen voelt branden in je ogen.. 

We gaan het verder niet over die krassen hebben, ik kwam eigenlijk gewoon een klets praatje houden..

augustus is alweer voorbij, augustus is voor mij toch wel de ultieme zomermaand.. Ook al ben ik voornamelijk aan het werk geweest, in augustus heb ik last van een continu vakantiegevoel..

september voelt altijd meer als een nieuw begin, puber is weer naar school, voetbal training is weer begonnen wat ook betekend dat er 2 dagen in de week om een onmogelijke vroege tijd eten moet staan.. Vanaf september zit er gewoon weer wat meer regelmaat in de dagen..

De afgelopen weken stonden in het teken van veel werken en klussen, en tussen door genieten van het mooie weer.. En uiteindelijk ook nog een hele week vrij zonder maar iets van werk te hoeven doen.. (stiekem heb ik wel iets gedaan, maar dat telt niet als werk vind ik)

 De slaapkamer van Tycho is klaar, van zwart en rood ging hij naar wit, en drakengroen (drakengroen is echt een aanrader, super mooie kleur), na 2 jaar is het gat in zijn plafond weer dicht en hangen er ook eindelijk weer gordijnen.. Nu net nog een achterkant voor zijn bed in elkaar knutselen… Tussen door deed ik op de andere slaapkamer 1 muurtje witten zodat daar de kast weer op zijn plaats kon en gevuld kan worden.. Op die kamer zal ik eerst nog een paar dozen Playmobil moeten sorteren voor ik daar verder kan.. En moeten bedenken wat ik met die krassen op de muur ga doen..

Next, mijn slaapkamer… Ik heb geweldig okergeel bloemetjes behang gezien, nieuw vloertje erin en verder heb ik nog geen idee.. Gaat vast goed komen..

Een zonvakantie voor de herfst is geboekt, dus we hebben iets leuks om naar uit te kijken..

Voor nu, een hele fijne september maand voor jullie

xoxo

Auteur: Jacqueline

♥mama van 2 boy's, ♥ scania ♥ bloggen ♥ scrappen ♥ fotografie ♥ mijn werk ♥ tattoo's ♥ stoer ♥ DIY ♥ Kitsch♥ Rood♥

2 reacties

  1. Een zon vakantie in de herfst, heerlijk vooruitzicht! Zo te horen schiet het aardig op met klussen, ik ga eens kijken naar de kleur drakengroen, ben nu wel benieuwd 🙂

  2. Oh wat heerlijk dat de zomervakantie nog gaat komen voor je! Fijn dat je lekker in het huis aan de slag bent gegaan.

Geef een reactie