{my} life is good ♥ 9

| 7 reacties

Jullie weten het, je kan nooit dankbaar genoeg zijn, dit is mijn dankbaarheidslijstje van de afgelopen maand…

♥ Met een broodje lunchen op de boulevard ♥ felicitatie op de muur kunnen schilderen ♥ leuke nieuwe contacten voor project boek ♥ familie ♥ bloemetjesjurken ♥ avondje alleen zijn ♥ weer een klusproject klaar  ♥ naar de bios met vriendin ♥ witte muren (dat ik zo iets ooit zou zeggen) ♥ mijn werk ♥ good food, heel veel good food ♥ culikaravaan ♥ het mooie weer ♥ strand dagjes ♥ water ijsjes ♥ oude foto’s (daar issie weer) ♥ nieuwe recepten proberen ♥ spelen met water en Diesel ♥ draken groen ♥ vakantieplannen ♥ dagjes vrij ♥ stressen met werk, en het aan het einde van de dag het gewoon voor elkaar hebben ♥ goede boeken ♥ cadeautjes kopen ♥ creatief bezig zijn (tussen de rommel) ♥ een schrift vol geschreven hebben ♥ pasta met garnalen ♥ nog meer ijsjes ♥ aan het einde van de zomer eindelijk een leuke bikini vinden ♥ een weekje vakantie thuis ♥ offline leven ♥ Geel bloemetjes behang ♥ creative inspiratie ♥ een huis vol pubers ♥ non stop lezen ♥ nieuwe (winter) jurk ♥

Auteur: Jacqueline

♥mama van 2 boy's, ♥ scania ♥ bloggen ♥ scrappen ♥ fotografie ♥ mijn werk ♥ tattoo's ♥ stoer ♥ DIY ♥ Kitsch♥ Rood♥

7 reacties

  1. Een nieuwe winterjurk! Oh ik stiekem niet wachten tot het winter is. Oh nee, eerst de herfst. Gisteren heb ik mijn winterjas al gewassen 🙂

  2. Liefde voor bloemetjesjurken! Sowieso dol op jurken, maar wel meer in de herfst en winter met een maillot en laarzen. Love it!

  3. Offline zijn, heerlijk is dat soms hé! Fijne momenten 🙂

  4. Bloemetjes jurken 🙂 Non stop lezen! Ik heb het al zo lang niet meer gedaan. Ik heb nog nooit zo lang een boek niet aangeraakt, mis het op het moment ook niet trouwens.

  5. Soms is offline leven inderdaad even lekker! Ik merk dat ik soms ook veel te veel met social media doe als blogger, haha

  6. Oh offline is af en toe zo lekker! Fijn lijstje

Geef een reactie