Woensdag..

29 mei, 2013 door Jacqueline | 2 reacties

Is Jayden dag bij ons in huis, de afgelopen weken 1e2a36e7feb90a7c9f5871386f96c328hebben we super gezellige woensdagmiddagen achter de rug, van alles gedaan van picknicken in de regen (zie post van bucketlist) tot ergens een taartje eten en koeien aaien..

Morgen gaan we samen met Dikkie naar de dierenarts, om hem te wegen en bespreken wat we kunnen doen voor het afvallen (of niet moeten doen) Vorige week liep Jayden al een uur met hem, en hij was stiekem wel blij dat hij hoorde dat Dikkie weer terug bij ons was..

We hebben nog een lange to do list met dingetjes die we op woensdagmiddag willen doen of maken.. Het is best gek om als moeder met het ene kind alleen maar leuke dingen te doen en de opvoeding op dit moment niet van jouw af hangt.. Een paar weken geleden is er besloten dat Jayden de weekends voorlopig ook niet meer komt, zodat we opnieuw kunnen ‘beginnen’  en het samen vooral leuk gaan hebben in plaats van ruzie maken.. Dit zal hees niet in 1x goed gaan, maar heb er alle vertrouwen in..

 

%d bloggers op de volgende wijze: